Online Marketing & Analytics

We streven met onze klanten succesvolle websites na, dat zal niemand verbazen. Sites die bezocht worden door de doelgroep en waar bezoekers converteren naar klanten of abonnees.

Webanalytics

Hierbij staat één ding voor ons vast: meten is weten, dus daar beginnen onze GoogleAfbeelding Analytics Certified Professionals Maarten en Tim altijd mee. Vanuit deze nulmeting benoemen we conversiekansen en vervolgens maken we het effect van aanpassingen inzichtelijk. Op basis hiervan zetten we de juiste middelen in om de doelstellingen te bereiken.

Conversie optimalisatie

Hoe haal je meer sales of leads uit hetzelfde aantal bezoekers? Conversie optimalisatie is het proces om meer rendement uit uw online bezoekers te halen. Door middel van continu aan de knoppen te draaien en de processen te monitoren kan er meer conversie worden gerealiseerd. We gaan altijd uit van langdurige conversie optimalisatie trajecten.

Lees hier meer over conversie optimalisatie

Social media

Social media heeft het de relatie tussen consumenten en bedrijven voorgoed veranderd. Consumenten hebben een sterke positie via social media gekregen en willen nu interactie met bedrijven en merken. Het tijdperk van alleen zenden is voorbij. De vraag is dan ook niet meer of we iets met social media moeten gaan doen, maar hoe we iets met social media gaan doen. Wij helpen bedrijven met hun complete social media strategie. Van het maken van een Facebook spel tot aan de coporate social media strategy van een MNO.  

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

In zoekmachines klikken de meeste zoekers op het bovenste resultaat. Deze positie bereiken is een teamprestatie. Daarvoor is meer nodig dan technisch inzicht of redactionele kwaliteiten. Wij kunnen de complete zoekmachineoptimalisatiestrategie (drie keer woordwaarde!) voor u uitstippelen en uitvoeren. We zijn gespecialiseerd in het realiseren van hogere posities in het organisch zoekverkeer (SEO) en het optimaliseren van de posities in de betaalde zoekresultaten (SEA).

Tools die wij gebruiken:

Webanalytics Conversie E-mail marketing Advertising
Google Analytics Visual Website Optimizer Liones Mailingmanager Google AdWords
Piwik Web Analytics Google Webmaster Tools Mailchimp Facebook Advertising
      Google DFP

 Afbeelding AfbeeldingAfbeelding