Eredivisie Live Sidekick. 50.000 bezoekers in het eerste weekend

Met 50.000 unieke bezoekers is Eredivisie Live Sidekick, het tweede scherm van Eredivisie Live, afgelopen weekend succesvol gelanceerd.

Gedurende de wedstrijden op vrijdag, zaterdag en zondag maakten in totaal 50.000 unieke bezoekers gebruik van het rijke aanbod van aanvullende en verdiepende wedstrijdinformatie.

Eredivisie Live Sidekick is een interactieve website die ondersteunend is aan de live wedstrijden op TV en aanvullende informatie biedt. Op overzichtelijke wijze wordt de kijker voorzien van een breed scala aan wedstrijdstatistieken, video’s, analyses, interviews, quizvragen en stellingen. Naast het volgen van de continue informatiestroom kunnen de fans tijdens de live wedstrijd ook reageren op gebeurtenissen en hun mening geven. De resultaten hiervan worden vervolgens gedoseerd vertoond op het eerste scherm waar men de live wedstrijd volgt.

Wij zijn verantwoordelijk geweest voor concepting en projectmanagement van Eredivisie Live Sidekick. Sidekick is geschikt voor laptops, tablets en pc’s en is voor iedereen gratis te gebruiken op www.eredivisielive.nl/sidekick.