Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

De meeste websites halen het merendeel van hun bezoekers uit Google en andere zoekmachines. Daarom is het zeer relevant om hoog in de zoekresultaten te verschijnen. Wil je zelf leren hoe jouw site meer verkeer uit natuurlijke zoekresultaten van zoekmachines kan halen? Met de workshop zoekmachineoptimalisatie (SEO) leer je zowel de techniek als de content zo te optimaliseren dat hoge posities in de zoekmachines gerealiseerd kunnen worden.

Tijdens deze workshop zoekmachineoptimalisatie leer je hoe je ervoor kunt zorgen dat er meer relevant bezoek via zoekmachines op je site komt. Aan de hand van cases van de deelnemers wordt tijdens de workshop ingegaan op alle componenten van zoekmachineoptimalisatie.

Inhoud SEO workshop

  • Kernbegrippen binnen zoekmachineoptimalisatie
  • Keywoord-analyse
  • Content optimalisatie
  • Linkbuilding
  • Technische optimalisatie
  • Effecten van sociale media op de vindbaarheid van je site

Voor wie is de SEO workshop?

Je bent (online) marketeer, webmaster, communicatiemedewerker of werkzaam in mediasector en je wilt door middel van zoekmachineoptimalisatie meer relevant bezoek naar jouw online uitgave, website of webwinke

De prijs van een workshop is € 295,- per persoon exclusief BTW en onze klanten kunnen zich gratis aanmelden voor de workshops via tim.stierman@liones.nl.

Door wie wordt de workshop gegeven?

Deze workshop social media wordt gegeven door docenten Maarten en Tim. Beiden houden zich bij ons dagelijks bezig met online marketing en conversie voor klanten binnen allerhande branches.

Wanneer kan ik een workshop volgen?

We geven de workshops onder ons eigen Publishr.nl label. U kunt hier onze agenda zien met workshop data. Als u geïnteresseerd bent in een workshop, en er is nog geen data bekend, kunt u het ons laten weten via het contactformulier.