Een greep uit recente projecten...

Een selectie van de projecten waar we de afgelopen tijd druk mee bezig zijn geweest:

 • Voor Televizier.nl ontwikkelden we de Praatcijfers. Deze 'social' variant op de traditionele kijkcijfers laat ‘s avonds zien wat populair is.
  Televizier.nl lanceert de praatcijfers! Facebook en Twitter strijden om de aandacht van adverteerders. Maar wist u dat social media data al gratis beschikbaar is? Voor Televizier.nl ontwikkelden we de Praatcijfers. Deze 'social' variant op de traditionele kijkcijfers laat ‘s avonds zien wat populair is.
 • Liones heeft de SEO migratie van ComputerTotaal naar het nieuwe platform begeleid. Binnen 1 dag eindigde de site boven Apple.com op productnamen van Apple!
  ComputerTotaal.nl - succesvolle migratie naar nieuw platform Het migreren van een platform waar verkeer vanuit zoekmachines de belangrijkste bron is, is een uitdaging. Als je binnen 24 uur Apple.com weet te toppen in Google, dan kun je zeggen dat de migratie geslaagd is!
 • Liones adviseert Elsevier op strategisch gebied bij de optimalisatie van haar resource centres. Hiermee bereikt Elsevier meer medisch specialisten gericht.
  Continu optimaliseren en analyseren van online resource centres Elsevier Health Sciences is een onderdeel van Elsevier dat traditioneel onder meer reprints van wetenschappelijke artikelen verkoopt. Sinds enkele jaren is hier ook een online variant van beschikbaar, in de vorm van ‘Resource Centres’. Dit zijn websites waarbij content rondom een specifiek ziektebeeld wordt gepresenteerd. Deze websites worden mede mogelijk gemaakt door farmaceuten en zijn vaak gekoppeld aan een tijdschrift dat door Elsevier wordt uitgegeven.
 • De nieuwe website van UNESCO-IHE is gebouwd in de open source PHP technologie Drupal. De site heeft een volledig responsive design en is Afrika-proof gebouwd.
  Nieuwe website voor opleidingsinstituut UNESCO-IHE De nieuwe website van UNESCO-IHE is gebouwd in de open source PHP technologie Drupal. De site heeft een volledig responsive design en is geschikt voor landen met een lage bandbreedte, bijvoorbeeld in Afrika of Zuid-Amerika.
 • De vernieuwde strategie en positionering van SPO is door middel van concept en analysetraject vertaald naar concrete online verbeteringen.
  Van vernieuwde strategie tot nieuwe site De pensioensector is een speelveld dat continu en snel verandert. Om haar leidende positie in deze snel veranderende markt te versterken heeft SPO een vernieuwde strategie ontwikkeld die door ons vertaald is naar online.
 • Locaties.nl biedt een overzicht van alle locaties voor (bedrijfs)feesten, evenementen, congressen, vergaderingen, recepties, trainingen en seminars.
  Een overzicht van alle locaties in Nederland Locaties.nl biedt een overzicht van alle locaties voor (bedrijfs)feesten, evenementen, congressen, vergaderingen, recepties, trainingen en seminars.
 • De site is voor de professional op het gebied van sociale zekerheid en biedt nieuws, opinie, dossiers en handboeken op de gebieden werk en inkomen, zorg en welzijn en jeugd en gezin.
  Nieuwe naam en website voor Kluwer Schulinck De site is voor de professional op het gebied van sociale zekerheid en biedt nieuws, opinie, dossiers en handboeken op de gebieden werk en inkomen, zorg en welzijn en jeugd en gezin.
 • Het Top Employers certificaat wordt alleen uitgereikt aan organisaties die het hoogst vereiste niveau halen in het HR beleid. In het onderzoek worden alle kritieke gebieden van het HR management van de deelnemende organisaties beoordeeld.
  Resource Centre voor Top Employers Het Top Employers certificaat wordt alleen uitgereikt aan organisaties die het hoogst vereiste niveau halen in het HR beleid. In het onderzoek worden alle kritieke gebieden van het HR management van de deelnemende organisaties beoordeeld.
 • De nieuwe corporate website van McDonalds.nl is gemaakt in Drupal en aangevuld met diverse speciaal ontwikkelde functionaliteiten.
  Nieuwe corporate site voor McDonald's De nieuwe corporate website van McDonalds.nl is gemaakt in Drupal en aangevuld met diverse custom made functionaliteiten. McDonalds.nl is ook mobiel uitstekend te gebruiken door de speciaal ontwikkelde mobiele versie van de site.
 • Kan je maar geen genoeg krijgen van je favoriete tv-programma, serie of BN'er? Dan is er Televizier.nl , dé online community voor de echte tv-liefhebber.
  Online community voor tv-liefhebbers Kan je maar geen genoeg krijgen van je favoriete tv-programma, serie of BN'er? Dan is er Televizier.nl , dé online community voor de echte tv-liefhebber.

Wat we doen

Liones heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een betrouwbare, flexibele partner voor Adformatie Groep. Het team is slagvaardig, behulpzaam en niet te beroerd om als het nodig is een stapje extra te zetten!
Rogier Mulder,
Rogier Mulder,
Adformatie Groep