Door onze klanten de middelen te geven om de juiste content op het juiste moment aan te bieden, helpen we hen content om te zetten in winst.

 

Lees wat onze klanten zeggen…

 

Tim WillemseTim Willemse
Project Manager

 

Nieuwe mobiele vacaturesites voor Jobs 4 Professionals

Voor Jobs4Professionals realiseerden we twee nieuwe mobiele vacaturesites. Steeds meer bezoekers komen met hun mobiele telefoon naar de vacaturebanken Juridische Banenbank en Jobs in Finance. Inspelend op dit gebruik, is er een aparte mobiele website ontwikkeld. Focus hierbij ligt op de werkzoekende.

Nieuwe mobiele vacaturesites

Nieuwe responsive site voor het Nederlands Dagblad

Het Nederlands Dagblad (ND) liep in het verleden voorop met het online verkopen van zowel de krant als losse artikelen. Maar de techniek schrijdt voort en dus werden we gevraagd een nieuwe site te realiseren.

Het nieuwe ND.nl

 

ND-logo

 

idg-logo

SEO-migratie van nieuwe site Computer!Totaal

Van 3 websites naar 1 zonder verkeer vanuit zoekmachines te verliezen. Dat was vanuit IDG de opdracht voor onze SEO-specialisten. Robert van Loon, directeur IDG Nederland, vertelt hoe het project verliep.

Interview met Robert van Loon

Auteurs nauw betrokken bij ontwikkeling nieuwe auteurstool Kluwer

Auteurs zijn de belangrijkste partners van Kluwer. Zij zijn de experts op hun vakgebied: ze weten wanneer er wetswijzigingen aankomen, wat die inhouden, begrijpen wat de implicaties van rechterlijke uitspraken zijn en overzien op welke titels en onderdelen de wijzigingen effect hebben. Om deze waardevolle krachten aan zich te binden en om te zorgen dat klanten over up to date informatie kunnen beschikken, wil Kluwer het auteurs zo makkelijk mogelijk maken. Daarom is de nieuwe auteurstool ontwikkeld: Kluwer Creator.

Interview met Harrie van Luxemburg en Denise Koopmans

 

logo_WK_Kluwer_RGB

Reed Elsevier

Digital marketing support voor Elsevier Health Sciences

Om aan de groeiende eisen van farmaceuten te kunnen voldoen, schakelde Elsevier Health Sciences de hulp in van Liones. Gemiddeld 4 dagen per week bieden onze specialisten digital marketing support. Sanne Visser, strategic marketing manager, legt de voordelen daarvan uit.

Interview met Sanne Visser